Beskrivelse

Fakta
Adresse
Storegade 29
Størrelse
184 m²

Pæne og velindrettet frisørsalonpå 184 m² - med central og synlig beliggenhed i Varde.

Ejendommen, hvori lejemålet er placeret i stueplan, ligger på den mest befærdede hovedfærdselsåre i Vardes bymidte, og nyder stor opmærksomhedsværdi i forhold til såvel kørende såvel som gående trafik.

Oprindeligt er ejendommen (Storegade 29 og Storegade 31) opført i henholdsvis år 1700 og 1760, men stort set intet står tilbage fra dengang, idet ejendommen er om-/tilbygget i 1994. For anslået 10 år siden foretog den lokale Andelskasse tilmed en gennemgribende istandsættelse og modernisering af ejendommen – både inde og ude – hvorfor erhvervslokalerne i dag fremtræder meget veldisponerede, fleksible og komfortable, med faciliteter som rumstyret ventilation, klimaanlæg og IT-kabling trukket i gulvene.

Erhvervslejemålet indeholder.: Indgangsparti med vindfang i glas. Stort åbent kontor-/forretningslokale med adgang til 2 separate kontorer/møderum – det ene med udgang til gårdhave. Gennemgang/teknikrum med plads til printere og krydsfelt. Personalerum med mindre køkken og udgang til gårdhave. Toilet med hvidt inventar. Desuden adgang til eget arkivrum på 1 sal. Lejemålet fremstår overalt særdeles pænt og indbydende, med lyse og venlige farver, og er klar til indflytning for en ny lejer.

Fra ejendommen er kun ca. 40 meter til gågade og det rekreative område ved Skansen og 2 minutters gang til Varde Torv og banegården. Offentlig transport findes desuden lige uden for døren, ligesom der er flere gratis offentlige parkeringspladser i umiddelbar nærhed - bl.a. ved Skansen. Egne P-pladser kan desuden lejes særskilt ved parkeringsarealet lige bagved ejendommen.

Lejemålet er ideelt til anvendelse for lforretning eller liberalt erhverv