Beskrivelse

Fakta
Adresse
Vestergade 15A, 1.tv.
Størrelse
190 m²
Udendørsareal
Fælles gård med bænke
Rum/Værelser
6
Husdyr tilladt
Ja delvist
Leje pr. mdr.
9985 kr.
Varme pr. mdr.
1150 kr.
Depositum
29955 kr.

Den Palludanske Gård er den ene af Vardes 2 store tilbageværende købmandsgårde. Opført i 1821 efter den store brand og i 1888 tilbygget med en ekstra etage af købmand J. W. Palludan. I 1994 blev hele hovedbygningen gennemgribende restaureret med respekt for denne bygnings særlige karakteristika og historie. Varde kommune præmierede restaureringen med Varde Bys Bevaringspris 1994.

Adgang til lejligheden sker via hall med meget præsentabel hovedtrappe. Lejligheden henvender sig til den kræsne lejer, der sætter pris på et charmerende  bymiljø og høj komfort. Bygningen ligger for enden af gågaden - Vestergade - så du får det ej heller nemmere, når du skal handle.

Lejligheden er en stor herskabslejlighed på hele 190 m² med 6 rum med højt til loftet, brede plankegulve, sildebensparket, stuk og fyldningsdøre. 

Til ejendommen hører en fælles pigstensbelagt gård med træer, borde og bænke.

  • Fjernvarme
  • Indlagt fiberinternet
  • Porttelefonanlæg
  • Alt i hårde hvidevarer: opvaskemaskine, kombi vaske/tørremaskine, køle-fryseskab, emhætte, 
  • Nyere køkken fra Invita
  • Eget depotrum i kælder
  • Moderniseret badeværelse med separat brus og skabe

 Har du ikke været i denne charmerende købmandsgård så meld dig til en af byrundturene i Varde eller kig indenfor i gården, og du vil værdsætte bevaring af Vardes købstadsmiljø.

Bemærk, at lejen er inklusiv vandforbrug og et kælderrum i ejendommen

 Overtagelsesdato: Hurtigst muligt

 

Kontakt Ejendomsinspektør Henrik Mortensen på tlf. 51 60 80 70 for  at få en fremvisning eller skriv en mail til mbe@renovera.dk med navn og mobilnr. for at blive kontaktet