Beskrivelse

Fakta
Adresse
Kræmmerpassagen 6
Størrelse
146 m²
Årlig leje
167574 kr.
Leje pr. m²
1147 kr.
Depositum
41895 kr.

Nu udlejes dette veldisponerede butikslejemål på 146 m².

Butikken ligger i den opvarmede forretningsarkade, "Kræmmerpassagen", der er direkte forbundet med den midterste del af gågaden, "Kræmmergade".

Lejemålet indeholder et stort butikslokale, eget toilet samt et mindre baglokale (lager) med direkte adgang til gård samt. Butikken fremtræder indbydende, lys og venlig, og er indflytningsklar for en ny lejer.

Kræmmerpassagen ligger centralt placeret i Vardes gågademiljø, og her findes et godt varieret udbud af forretninger - såsom en café og restaurant, herre- og dametøj, accessories samt en modetøj for det yngre segment.

Den opvarmede forretningsarkade byder på optimal mulighed for udstilling af varer. Alle forretninger her er forsynet med glaspartier ud mod arkaden. Disse glaspartier kan skydes til siden, hvormed forretningerne bliver en integreret del af arkade. Som butikslejer er man derigennem sikret et størrre udstillingsareal og det bedst mulige kundeflow mellem forretningerne. Som kunde er her ganske enkelt rart og behageligt at være - ikke mindst i vinterhalvåret, hvor den oprvarmede arkade føles ekstra behagelig.

Info om Varde:
Varde er en gammel købstad og byder på hyggelig stemning i den ældre bymidte, der bl.a. karakteriseres ved smalle snoede forretningsgader, brostensbelagte stræder og skiftende bygningsproportioner. Her findes et driftigt handelsmiljø og et væld af aktiviteter og fritidstilbud for byens borgere og besøgende gæster. Byen er "hovedstad" i den geografisk store Varde Kommune, som samtidig er en af Danmarks mest velbesøgte turistkommuner med ca. 3 millioner turistovernatninger hvert år.