Beskrivelse

Fakta
Adresse
Fiskergade 3, 1.sal+2.sal
Størrelse
152 m²
Udendørsareal
Fælles have
Rum/Værelser
4/2
Husdyr tilladt
Nej

Bo i charmerende Fiskergade i stor bolig på ca. 150 kvm

Klar til indflytning: Snarest muligt

Sjældent udbudt bolig i Varde Midtby i charmerende Fiskergade ved det nye flotte VARDE GARTEN

Fordelt på 1.sal og 2.sal byder denne bolig på hele 150 kvm bolig. Tilbage i 2009/10 blev hele ejendommen totalistandsat.

Boligen overtages nymalet 

 

Boligen indeholder:

1.sal: Stort køkken med alt i hårde hvidevarer, stor stue, badeværelser og trappe til 2. sal.

2. sal: 2 gode værelser og mindre kammer/depotrum

Egen altan på 1. sal

 

Ejendommen:

Indeholder dette lejemål og et lejemål i stuen. Der er fælles brugsret til haven. Bygning  har for området en høj arkitektonisk og kulturhistorisk værdi. Ved den tidligere store ombygning blev der lagt vægt på at respektere gadens og husets historie, hvilket kommer til udtryk ved det nøjsomme arbejde, der er blevet lagt i udførelsen af bl.a.: tag, kviste, ydermur, vinduer og tagvinduer, tagrender og nedløb samt facadens symmetri.

Området:

Beliggende i Varde Midtby i charmerende Fiskergade.

Den lille brostensbelagte gade snor sig i en bue fra den gamle Lohses Boghandel i Storegade til Kræmmergade. På denne del af gaden er der på den højre side fra Storegade foretaget modernisering af bygningerne før den store parkeringsplads, der støder op til gårdarealet i Den Kampmannske Gård. Bygningerne er i op til 2 ½ etage. Parkeringspladsen er mod Fiskergade afgrænset af en høj mur.

 

Gaden fortsætter på den anden side Kræmmergade til Smedegade. På denne sidste del er der næsten ikke tale om en gade, men snarere en afgrænsning med en række huse, der ligger op til parkeringspladsen på Murtfeldts Plads.

Kontakt Ejendomsinspektør Henrik Mortensen på tlf. 51 60 80 70 for at få en fremvisning eller skriv en mail til mbe@edc.dk med navn og mobilnr. for at blive kontaktet