Beskrivelse

Fakta
Adresse
Fiskergade 5
Størrelse
77 m²
Udendørsareal
Egen have og udehus
Rum/Værelser
3/2
Husdyr tilladt
Nej

Charmerende 1-plans byhus med egen have og garage


Veldisponeret og moderniseret 1-plans byhus på 77m2 beliggende i absolut centrum af Varde kun få meter fra Kræmmergades dejlige handelsmiljø. Huset er forsynet med nye smukke, koblede vinduesrammer, der giver en særlig god varmeisolering.

Inden lejers indflytning udskiftes det eksisterende køkken med et helt nyt Invita køkken med spiseplads samt nye Siemens hårde hvidevarer: køle/fryseskab, emhætte, indbygningsovn, induktionskogesektion og opvaskemaskine.

Via præsentabel hoveddør kommer du ind i boligens entre, hvorfra der er adgang til lys opholdsstue. Fra denne er der direkte adgang til hyggelig og aflukket flisebelagt have. Moderne marmorbadeværelse. Soveværelse med skabe. Overalt smukke afhøvlede bræddegulve.

Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Fiskergade er med sin buede udformning og brostensbelægning en smuk repræsentant for det gamle Varde købstadsmiljø. Begge naboejendomme er også flot restaurerede. Vil du bo i en af Vardes hyggeligste og smukkeste repræsentanter for byhuse og sætter du pris på luksus og tip-top stand, så er dette huset for dig.

 

Gratis brugsret til privat parkeringsplads i Fiskergade medfølger

For fremvisning kontakt ejendomsinspektør Henrik Mortensen, 51 60 80 70, eller mail til mbe@edc.dk