Beskrivelse

Fakta
Adresse
Vestergade 15A, 2.sal dør 3
Størrelse
76 m²
Udendørsareal
Fælles gård
Rum/Værelser
2
Husdyr tilladt
Nej

Dejlig lys 2-værelses lejlighed med udsigt over byens tage.

Indflytning snarest muligt

Den Palludanske Gård er den ene af Vardes 2 store tilbageværende købmandsgårde. Opført i 1821 efter den store brand og i 1888 tilbygget med en ekstra etage af købmand J. W. Palludan. I 1994 blev hele hovedbygningen gennemgribende restaureret med respekt for denne bygnings særlige karakteristika og historie. Varde kommune præmierede restaureringen med Varde Bys Bevaringspris 1994.

Adgang til lejligheden sker via hall med meget præsentabel hovedtrappe. Lejligheden henvender sig til den kræsne lejer, der sætter pris på et charmerende  bymiljø og høj komfort. Bygningen ligger for enden af gågaden - Vestergade - så du får det ej heller nemmere, når du skal handle.

Lejligheden er beliggende i hovedbygningen med flot opgang til 2. sal. Du træder ind i stor entré, dejligt køkken, åbent til stue, stort soveværelse med skabe. Pænt badeværelse med brus.

Hele lejligheden overtages nymalet, har synlige bjælker og parketgulv.

- Hårde hvidevarer: Nyt køle/frysekab bestilles inden ny lejer flytter ind, ovn, komfur, emhætte

- Eget depotrum i ejendommen

- Fri adgang til fællesvaskeri i ejendommen

 Bemærk, at lejen er inklusiv vandforbrug og eget depotrum i ejendommen

Kontakt Ejendomsinspektør Henrik Mortensen på tlf. 51 60 80 70 for  at få en fremvisning eller skriv en mail til mbe@edc.dk med navn og mobilnr. for at blive kontaktet